Høstens eventyr

2

Jul

Høstens eventyr

Publisert av :

De siste 6 månedene har vært en reise i en berg og dalbane for de fleste av oss. Men en ting har vært positivt og stabilt hele veien, og det er energien til en gruppe fantastiske mennesker som har deltatt på Biggest Winner sessong-1. I løpet av disse månedene har de demonstrert hva et godt team skal være. Gjennom både motgang og medgang har de oppmuntret hverandre, skrytt av hverandre og holdt hverandre oppe når det har vært nødvendig. Gjengen har heiet på hverandre og sett hverandre, og gjengen har klart det! Til sammen har de gått ned nesten 400 kg. Men det viktigste av alt, de har kommet i knall form!

For to uker siden kåret vi en vinner av Biggest Winner sesong-1. Og sjeldent har en første plass vært så fortjent. Den jenta som meldte seg på, og den som vant, er to helt forskjellige utgaver av samme person.  Hun vant egentlig allerede da hun våget seg på informasjonsmøtet, for det var ingen selvfølge. Den jenta som meldte seg på Biggest Winner den dagen sto på medisiner mot depresjon og angst. Den jenta som nå 6 måneder senere rakrygget står og prater åpent om dette for gruppa på premieutdelingen heter Charlotte Nogva Røyrvik. Hun er 36 år, har gått ned 35 kg, er i topp form og hun har sluttet med medisin. Dette er en prestasjon på toppidrettsnivå! Charlotte kan du bli kjent med om DU blir med på høstens sessong av Biggest Winner.

Lurer du på hva Biggest Winner er? Kort forklart er det et livsstilskurs der du er en del av et lag. Hvert lag ledes av en av våre dyktigste personlige trenere, Annki Olsen eller Margareth Gjelsten Alnes.  Kurset arrangeres hos SPREK365, og for å være med bør du ha minimum 10 kg du ønsker å bli kvitt. Det er begrensning på antall deltakere for å sikre god oppfølging, så når vi åpner for påmelding er det første mann til mølla. Ønsker du mer informasjon så kan du ta kontakt med oss på post@sprek365.no. Merk mailen med Biggest Winner. Det vil bli avholdt informasjonsmøte rett før oppstart og informasjon vil komme fortløpende på facebooksidene våre.

Så, hva skal du gjøre i høst?

Hilsen Team Biggest Winner

 

 

Om forfatteren av dette innlegget:

Se alle innlegg fra

Recent Posts